Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

De eerste post van dit review

De start van mijn weblog

Door Thy King op dinsdag 23 juni 2009 21:39 - Reacties (7)
Categorieën: Humor, Inleiding, Views: 5.826

Waarom dit weblog? En wat wil ik ermee?

Ik heb een tijdje zitten tubben of ik een weblog of iets dergelijks zou starten. De meeste weblogjes zijn immers 'kijk naar mij, ik ben interessant', en ik heb eigenlijk die drang helemaal niet om mezelf interessant te doen lijken.

Maar ik ben Nederlander, ik ben goed gebekt, en ik heb vaak kritiek op van alles en nog wat. Soms kom ik met gedachtegangen die goed discussie materiaal maken; tenminste, denk ik dan. Soms zie ik wat in het nieuws, of op websites waar ik mij alleen maar over kan verbazen. Of een bepaald punt waar ik gewoon even moet luchten, of hard moet lachen.

Vandaar om eens lekker weg te kletsen tegen onbekenden, zal ik zo nu en dan eens zo'n gedachtegang, gefundeerde kritiek, of gewoon een beetje humor neerzetten. Kijken of dat discussie opwekt, of mensen mij gewoon raar vinden :P.

Dat is de insteek die ik in gedachten had voor dit weblog. Ik zal waarschijnlijk ook niet al te vaak schrijven, al heb ik mijn eerste discussie punt al wel in mijn hoofd zitten.... (wordt vervolgd dus. :D)

Een rustig begin

Om deze post toch wat interesanter te maken dan wat slap gezwijmel, een beetje lichte humor op de avond.
Over verbazen gespoken... :+