Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Voor interessante items.

Autorai 2011 [DEEL 1]

Door Thy King op zondag 24 april 2011 22:46 - Reageren is niet mogelijk
Categorieën: Beoordelingen, Interessant, Views: 5.196

Een van de evenementen waar ik altijd naar uitkijk is de Autorai. Ik weet dat er in Europa betere autobeurzen zijn, maar die zijn ver weg. Dus ik moet het met de Autorai doen. Ik vind het altijd een goede kans om eens een zooi auto's naast elkaar te zetten, en direct te vergelijken op kwaliteit, zitgevoel/positie, innerlijk vs. uiterlijk en natuurlijk heel belangrijk: de plastic-index.

Autorai 2011 Deel 2

Gezien de lengte van dit blogitem, heb ik dit in 2-en moeten splitsen. In dit deel (Deel 1) kan je niet reageren. Dat kan wel aan het eind van:


Lees verder »

Autorai 2011 [DEEL 2]

Door Thy King op zondag 24 april 2011 22:41 - Reacties (10)
Categorieën: Beoordelingen, Interessant, Views: 8.684

Gezien de lengte was er een Deel 2 nodig van mijn subjectieve amateur reportage van de Autorai 2011.

In deel 1 kan je niet reageren.

Lees verder »

Evolutietheorie [Deel 1]

Door Thy King op zondag 27 februari 2011 17:58 - Reacties (12)
Categorieën: God en religie, Interessant, Views: 7.207

Inleiding

Wil je een strijd hebben tussen niet gelovigen en zwaar gelovigen, gooi het woord 'evolutie' in de strijd. Maar de vraag blijft altijd: in hoe verre weten beide zijden de 'ins and outs' van evolutie? En nu ik er bij stilsta: weet ik het wel?

Ik ga vandaag een poging doen een versimpelde uitleg te geven op evolutie. Ik ga niet bij voorhand stellen dat mijn blik op evolutie de juiste is, noch zal ik zeggen dat het compleet is. Waarschijnlijk verre van, en waarschijnlijk heb ik bepaalde dingen ook mis. Mocht je het echt beter weten, voel vrij om mij te corrigeren. :)

Maar ik denk dat het een interessant punt is om eens op digitaal papier te zetten, en eens kijken hoe men hier denkt over zaken zoals evolutie en het ontstaan van de mens. Ga er maar even voor zitten, dit kan nogal een verhaaltje worden. :)

Lees verder »

Humor and history

Door Thy King op dinsdag 15 februari 2011 22:12 - Reacties (11)
Categorieën: Humor, Interessant, Views: 6.085

Vandaag weer een humorpost van yours truly. Wat krijg je als je humor samenpakt met historische kennis? Dan krijg je een goed dagje uit in Engeland. Bij deze krijg je een verhaal van een 'beef eater', een Yeoman Warden bij de Tower of London.

Deze man weet geschiedenis werkelijk fantastisch humoristisch te vertellen. Ik heb dit verhaaltje nu meerdere malen gezien, en hard gelachen! Natuurlijk moet ik deze met u delen.

Geniet, leer en lach!

Lees verder »

Kansen in het leven

Door Thy King op maandag 31 januari 2011 22:08 - Reacties (14)
Categorie: Interessant, Views: 5.409

Goeiedag allemaal!

Vandaag eentje van 'beter goed gejat dan slecht bedacht'. Ja, dit is een klakkeloze repost van een ander weblog, maar ik vind 'm bijzonder genoeg om 'm hier neer te zetten.

Een kans is iets wat we altijd nemen. Maar hoe goed zijn onze kansen nu eigenlijk?

Lees verder »